Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan 5 gayrimenkulün satışını yapacak.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan 5 gayrimenkulün satışını yapacak.
Kapalı zarf teklif alma ve birden fazla teklif varsa, en yüksek kapalı teklif üzerinden teklif sahipleri arasında açık artırma veya pazarlık yoluyla ihale yapılmak suretiyle, peşin veya vadeli olarak satılacak.
İlk ihale 25 Mart 2015 günü saat 19.00-20.00 saatleri arasında yapılacak. İlk ihale ile ilgili teklifler ihale günü saat 15.00'e kadar Vakfa verilebilecek. İlan edilen günde satılamayan taşınmazların satışına sürekli ihale usulü ile devam edilecek, her haftanın salı günü saat 17.00'ye kadar verilen teklifler, takip eden işgünü toplanacak ihale komisyonu tarafından değerlendirilecek. İhale, Vakfın Genel Müdürlüğü (Sanayi Caddesi No: 22 Ulus/Ankara) adresinde yapılacak.
Teklif mektupları, satış şartnamesinde belirtilen şartlara göre hazırlanıp teklif verme saatine kadar Vakfın Genel Müdürlüğüne ulaştırılacak. Birden fazla teklif alınması halinde açık artırma yapılacağından, teklif verenlerin ihale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı adreste hazır bulunmaları gerekecek.
< 27.02.2015 diğer haberleri için tıklayınız.